Hommawatchin arkipäivää…

20 02 2010

Nimim. Panu Hglund:

http://www.hommawatch.org/forum/topic.php?id=154#post-4690Nimim. tittelintuura:

http://www.hommawatch.org/forum/topic.php?id=154#post-4691
Nimim. Panu Hglund:

http://www.hommawatch.org/forum/topic.php?id=154#post-4702

Mainokset

Toiminnot

Information

3 responses

23 02 2010
Isänmaallinen nationalisti

Aika hauskaa, että Hommawatchin alkuaikoina siellä haukuttiin hommalaisia vainoharhaisuudesta, kun epäiltiin, että Hommawatchin taustalla on Panu. Ja mites nyt: Panu on Hommawatchin aktiivisin kirjoittaja, joka on päässyt siellä profeetan asemaan.

2 03 2010
whiic

Panu on kyllä yksi häiriintyneimmistä kyseisen blogin kommentoijista. On siellä toki muita ”anti-rasisti”-mouhoja, mutta vähintään puolet nimettömistä löylynheittäjistä lienee puhdasverisiä trolleja. Jos Hommaforumilla olisi lähellekään sellaista määrää ”tehdään heidän elämästä helvetti” ja ”pitäisi pistää kaikki (ilman oikeudenkäyntiä) vankilaan” kommenttia niin Hommaforum olisi jo revitty palasiksi haaskalintujen toimesta… ja hyvällä oikeutuksella vieläpä.

Screencappailepa tuo ”Hompanssin tappolista” -ketju. Se ketju osoittaa ajoittain mitä watchilaisten päättelykyky on ”parhaimmillaan”. Ketjussa ei myös esitetä mitään perättömiä syytöksiä, non-sequitur-johtopäätöksiä eikä ihmisvihaisia yleistyksiä kokonaisia yhteisöjä kohtaan. 😉

4 03 2010
Wessel

Tämä on hupaisa ja osuva sivusto. Hommawatchin on tarkoitus ”esitellä paitsi Homman piilevää ja avointa rasismia, myös siellä yleisenä vellovaa homofobiaa, misogyniaa [naisvihaa], islamofobiaa, oman käden oikeuden ylistämistä, historian ja tilastojen vääristelyä sekä yleistä typeryyttä”. [1] Todellisuudessa Hommawatchissa meno ja meininki on vähitään yhtä alatyylistä kuin Hommaforumilla ja kaiken kukkuraksi siellä pääpuheenaiheena eivät ole sitaatissa mainitut asiat vaan Hommaforumin käyttäjät (ts. hompanssien, homunardien, homostelijoiden jne. haukkuminen).

1: http://blogit.iltalehti.fi/dan-koivulaakso/2010/03/01/kohuttu-hommawatch-haastattelussa/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: