Uhkailua?

17 01 2010

Nimim. Demonisoitu:

http://www.hommawatch.org/forum/topic.php?id=67#post-2012

http://www.hommawatch.org/forum/topic.php?id=67#post-2016

Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

22 01 2010
Julmuri

Minullakin on muistissani noita ”feikki-neekerin” kirjoittamia uhkauksia. Kirjoittajahan on selvästi valkoinen nainen, joka esittää olevansa jokin iranilaiset sukujuuret omaavat, pikimustaihoinen sotaveteraanin lapsenlapsi, jonka ´päälle esim. muka rutiininomaisesti yritetään ajaa autolla hänen ihonvärinsä vuoksi ja otetaan muka kuvia jatkuvasti ihonvärin vuoksi. En tiedä missä hän asuu, mutta ainakaan täällä hesassa kukaan ei kiinnitä mitään erityistä huomiota tummaihoisen nähdessään.

Koska Demonisoitu ei muka ole muslimi, mutta kimpaantuu kaikkein eniten juurikin muslimeiden arvostelusta. Veikkaan, että oikeasti hän on sellainen käännynnäinen lähiövalas, joka kulkee burkha päällään ihan vain kun haluaa olla erilainen ja mies on luonnollisesti muslimi.

Poliisit hän on haukkunut viha ja rikollisjärjestöksi sekä kirjoittanu metritolkulla rasistisuutta valkoisia kohtaan omaavia viestejä. Erääseen hänen viestiinsä. Hän on useasti kirjoittanut kuinka valkoiset ovat paskasakkia, saastaisia elukoita,

Lopullisen bannin sain ilmeisesti tästä demonisoidun viestistä, johon vaihdoin sanan valkoinen tilalalle sanan musta:
Olet sallinut rasistisen propagandan levittämisen ja rasistien provosoimisen keskusteluissa alusta alkaen ja nyt sitten vapautat itsesi vastuusta kuten teille valkoisille tässä kysymyksessä on aina niin luonteenomaista. Vastuun päälle te valkoiset ette ymmärrä, ehkäpä siksi suurin osa ihmiskunnan historiassa toimeenpannuista julmuuksista on juuri teidän aikaansaannnostanne. Missä valkoinen, siellä epäoikeudenmukaisuus, rasismi ja julmuus. Jatka toki tuttuun tapaasi, eihän teillä valkoisilla ollutkaan ennalta vielä tarpeeksi kiihotuskanavia.

+++ Ironista onkin kuinka Homma-Watch omalla tavallaan heittää lisää löylyä stereotypialle, että valkoisista saa sanoa mitä vain mutta tasan samaa ei saa sanoa mustista, joten he ovat erikoisasemassa muihin nähden. Homo-watch onkin tämän osoittanut niin selvästi, ettei siinä enään selitykset paljoa auta. Housut kintuissa jäivät kiinni. Turha heidän on siis enään väittää, että hommalaiset puhuvat paskaa.

7 02 2010
lkjhg

Jos siellä uhkaillaan väkivallalla tai muulla, niin eikö kannattaisi tehdä tutkintapyyntö poliisille?
Saisivat poliisitkin jotain ihan oikeaa tekemistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: