”Me ollaan uhreja kaikki, kun oikein Hommaa luetaan…”

17 01 2010

Nimim. St. John:

http://www.hommawatch.org/?p=1853#comment-6586

Mainokset

Toiminnot

Information

5 responses

18 01 2010
hommawatch-watch

Hommawatchissa on ”realistisimpana” (tai panullisimpana) huolena pidettävä juuri tuota bittien voimakasta vaikutusta todellisuuteen. Jos joku hommaforumilla urputtaa muslimeista, niin toki tämä on arjen todellisuutta, samoin hommaforumilla vaikuttava homofobia. Bittien mahti on hurja, kohta hommaforumilla varmaan ryhdytään virtuaaliseen holocaustiin, jossa muslimibitit poistetaan kristillisvalkoisten tai sikapartikkelibittien tieltä.

On oikeastaan mielenkiintoista huomata, että JJ:n ja JP:n, jotka rohkeasti omalla nimellään tuolla esiintyvät, maailmankuva ei ole sen aikuisempi kuin muiden ”selukinetissäseontodellisuutta” -urpojen (PH).

20 01 2010
Hommawatchari

On muuten pirun mielenkiintoista, että Hommawatchissa itketään, kuinka siellä pahassa Homma-foorumissa bannataan kaikki eri mieltä olevat. Samaan aikaan he itse ovat antaneet bannia niille, jotka eivät ole samaa mieltä hommawatchilaisten kanssa. Esim Mäki-Ketelä näyttää saaneen sinne porttikiellon jne.

Hupaisaa…

22 01 2010
Julmuri

Hommawatch on ilmoitttanut nyt avoimesti kuinka ”tasapuolisia huolestuneita kansalaisia” siellä oikein on, sillä kaikki vihervasemmistolaiseta mokutuslinjasta poikkeavat nimimerkit on bannattu ilman selitystä eikä sitä suostuta edes pyytäessä antamaan.

Sitten nämä samat kaverit vielä kehtaa väittää, että hommamodet on muka antaa muka jotenkin epäreiluja banneja. Hommawatchissa saa sen sijaan kirjoittaa vapaasti kostouhkauksia eri mieltä oleville, mutta eri mieltä ei saa olla.

En ole koskaan noin pelkurimaista porukkaa tavannut kuin hommawatchissa kirjoittelee.

24 01 2010
Isänmaallinen nationalisti

Hommawatchin apinat ovat pelkkiä kommunisteja. He vihaavat rasistisesti suomalaisia. He pitävät ”äärioikeistolaisina” kaikkia, jotka eivät yhdy heidän sairaaseen suomalaisvihaansa.

24 01 2010
s-ara

Naurettavaa sakkia kaikkiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: