Hommawatchilaista kaksinaismoralismia

21 12 2009

Joni Pelkonen joulukuun 21. päivänä 2009:

http://www.hommawatch.org/?p=1619#comment-5108

Joni Pelkonen päivää aiemmin:

http://www.hommawatch.org/?p=1644#comment-5080

Mainokset

Toiminnot

Information

21 responses

22 12 2009
Tarkkailija

Hienoa, Kullervo. Tämä bloggauksesi todistaa vain olevasi samaa mieltä sellaisten ihmisten kanssa joiden mielestä yhden ihmisen lausumista voidaan päätellä kokonaisen ihmisryhmän olemus. Ergo: Ellilä on Hommaforum.

Ylläpidossa ei hääri nimim. Kullervo.

22 12 2009
Julmuri

Hyvä idea tämä blogi. Ajattelin itse aloittaa vastaavan, mutta näemmä ehdit ensin. ”Anti-Hommalaisten” henkilöön menevät menevät jutut, argumentointivirheet ja väärät syytökset onkin hyvä kirjata ylös.

22 12 2009
Juha Mäki-Ketelä

Älkäähän nyt kiusatko Jontsaa. Hän nyt vain on hieman…sanoisinko, että erilainen. Antaa kaikkien kukkien kukkia!

22 12 2009
Joni Pelkonen (the päällikkö)

Kiitos 🙂 Provoni toimi täydellisesti. Älä vain poista tätä netistä, vaan päinvastoin kerää siihen vaikka kaikki kirjoitukseni. Säästyy minulta vaiva 🙂

22 12 2009
Joni Pelkonen (the päällikkö)

Juha, eikö sinun pitänyt olla joululomalla 🙂 Näinkö kovasti suunsoitto netissä kiinnostaa, siitäkö koko poliittinen aktivismisi koostuu 🙂

22 12 2009
s-ara

Äläs nyt Jontteri jaksa. Samalla logiikalla kaikki ”rasismi” on vain provoa, eikö totta. Miksi otat kuitenkin sellaisen provon tosissasi.

Käys välillä riehumassa taas Soininvaaran blogissa.

22 12 2009
Juha Mäki-Ketelä

Joululomallapa hyvinkin. Paistelen parhaillaan kalkkunaa ja jostain syystä pohdiskelen sinua, Joni, ja teitä muita ns. skenehulluja siellä hommawatchilla (siis kaikkia teitä neljää Jalonen ja se joku Janne pois lukien).

Koska en tunne sinua henkilökohtaisesti, palauttelen mieleeni… no sanotaanko nyt vaikka persoonallisia kavereita, joita tunnen / olen tuntenut livenä, ja yritän löytää sieltä pömpöösin, jota vastaisit parhaiten. Pari sopivaa kandidaattia onkin jo mielessä, palataan niihin sitten joskus myöhemmin.

Kalkkunan paistaminen on suhteellisen haasteellista hommaa, joten siinä ei voi syventyä samalla mihinkään olennaiseen. Olenkin tässä aikani kuluksi jostain perverssistä syystä googletellut ja lueskellut nettikirjoituksiasi, joita – sinun kannaltasi valitettavasti – löytyykin oikein sanan varsinaisessa merkityksessä ilahduttava määrä!

Kaikille kirjoituksillesi – foorumista, aiheesta ja kirjoitusajankohdasta riippumatta – näyttää olevan ominaista yksi piirre: niissä ei ole mitään päätä, ei häntää. Ei vähäisintäkään järjen hiventä.

Eräästä keskustelusta bongaamani, satunnaisen kanssakirjoittelijasi kommentti kertoo oikeastaan kaiken: ”Mikä on Vihreiden jäsen Joni Pelkosen todellinen motiivi viettää kaikki valveillaoloaikansa spämmäten huuhaata ympäri nettiä?”

Tuo oli hyvä kysymys!

Ihan puhtaasta mielenkiinnosta, käytkä jossain töissä vai oletko eläkkeellä tms? Vai miten ihmeessä ehdit joka paikkaan höpöttelemään omiasi? Jos olet töissä, niin valotahan vähän, minkälaisesta työstä on kyse! Saatko siitä ihan palkkaakin vai onko kyseessä ns. kolmas sektori eli suojatyö?

Jahas, nyt kalkkuna kutsuu taas!

Ai niin, siteeraan vielä äskeistä kirjoittajaa: ”Minua hävettäisi olla vihreä, jos minulla olisi Jonin kaltaisia puoluetovereita.”

Tuokin oli hienosti sanottu!

cheers,

22 12 2009
s-ara

Ei kai tuohon ole muuta lisättävää kuin M.O.T. vai mitä, Joni? 😉

22 12 2009
Julmuri (the karkoittaja)

Hassua kun siellä Watchissa kaikki väittävät olevansa jotain ”liikkuvia äänestäjiä” yms. eivätkä missään tapauksessa niitä parjattuja ”vihervasemmistomonikultturisteja”. Näin yritetään antaa kuvaa, että ”homman perusjuttujen” kannattaminen olisi jotenkin erityisen äärioikeistolaista ja outoa. Todellisuudessa jokaisesta wathchilaisesta ”Homohompanssi hihihihihihi”-kirjoittelijasta kaikki mitä on taustalta löytynyt on nimenomaan tuota ”vihervasemmistomonikultturisti”-höttöä.

23 12 2009
Tarkkailija

Mites muuten tämä sivusto edesauttaa sen väitteen torjumista että Hommalaisia kritisoivat teilataan henkilökohtaisella tasolla? Eihän tämä sivu liity watchiin mitenkään, vaan on selkeästi tähdätty suoraan Pelkosta
kohti.

Blogi ei ole tähdätty suoraan Pelkosta kohti. Lue tarkemmin.

Tämäkö on nyt sitten sitä hedelmällistä maahanmuuttokeskustelua? Koulukiusaajien tavoin keräännytään ilkkumaan yhtä henkilöä, ja näin saadaan jotenkin taitettua kritiikiltä kärki?

Tämä ei tarkoita sitä, että hommawatchikaan edustaisi mitään järin hedelmällistä keskustelukumppania näissä asioissa. Aivan samaan tapaan perseestä sekin touhu kun ei jakseta jauhaa kuin parista tyypistä, oli aihe mikä aihe.

Käyttäisitte energianne vaikka niiden kannattajakorttien keräämiseen eikä tällaisen lapselliseen hiekkalaatikkotason lällättelyyn joka syö uskottavuutta koko porukalta. Ja kyllä, tässä nimenomaan pätee vanha kunnon ”guilty by association”.

23 12 2009
Juha Mäki-Ketelä

Tarkkailija kirjoitti: ”Tämä ei tarkoita sitä, että hommawatchikaan edustaisi mitään järin hedelmällistä keskustelukumppania näissä asioissa. Aivan samaan tapaan perseestä sekin touhu kun ei jakseta jauhaa kuin parista tyypistä, oli aihe mikä aihe.”

– Voiko tätä enää tämän osuvammin todeta! Loistava analyysi!

25 12 2009
rjh

Eikös tämä blogi kannattaisi suosiolla nimetä Anti-Joni Pelkonen-blogiksi? Eihän täällä muusta keskustellakaan.

25 12 2009
Juha Mäki-Ketelä

Vain jonkin sortin merkkimiehet ansaitsevat oman vihablogin. Jompperi ei ole sellainen.

27 12 2009
Name (required)

Jomppe joutui kiinni todellakin rysän päältä, housut kintuissa ja kikkeli kourassa. (smoking minigun)

Aina kun Ode tekee tuollaisen alkeellisen, mutta kuitenkin kaikki paljastavan mokan, hän hädissään kakkaa sen nimeksi koepallo.

Jomppe taas kakkaa oman tunnustuksensa nimeksi provo.

Provo!!!11!! (15 min. äärimmäisen limaista räkähuutonaurua)

7 01 2010
Joni Pelkonen (the päällikkö)

Ohoh, ovatpa antiJonilaiset olleet aktiitivisia. Juhan itkuparkua en viitsinyt lukea. Blogin nimi (anti…) kertoo kaiken tarpeellisen 🙂

Ikuisilta provoilijoilta aika nolo vastaus itkuparkuilla, kun toinen osapuoli ”syyllistyy” kerrankin, ja täysin tarkoituksella, samaan 🙂

7 01 2010
s-ara

Häätikö Soininvaara omalta blogiltaan pois vai miksi kommentoit tällaisten ikuisten provoilijoiden palstalla? Onko tämä ns. koepallo? 🙂 Metkan mahtavaa…

Hommawatchin meiningistä kertoo paljon se, että puolet sivuston kommenteista itkee kmruuskan saamaa bänniä hommaforumilla vaikka watchilaiset itse bannasivat esim. allekirjoittaneen (ja monen muun) watchin palstalta pois ja kommentoivat itse itselleen itse esiin nostamiaan asioita, taputtelevat samanmielisiä (siis itseään) selkään ja ihmettelevät, miksi hommalaiset eivät vaivaudu vastaamaan esitettyyn kritiikkiin (miten se onnistuisi?)

Cicclistan, kaappihomman ja jalosen pieni rinki keskustelee keskenään, kottaraispöntössäkö? Pahasti nyt vain vaikuttaa sille…

9 01 2010
Juha Mäki-Ketelä

Ja Johannes Nälkäkorpi alias Panu H häärii Valvojana. Todennäköisesti ihan perustajajäsen.

Itsekeskeiset narsistit eivät näemmä pysty suojelemaan edes itseään itseltään.

Täällä lisää:

17 01 2010
hommawatch-watch

Irlannin kansallissankari panuhog panuhuoneesta häärää hommawatchilla sekä yleissolvaajana (nimim. Cold Killer) että naamioituneena (täydellistä Suomea kirjoittavaksi=)) afgaanipakolaiseksi, jonka veli kuoli 9/11-iskuissa (nimim. Demonisoitu). Tuo yleishääräys vielä menisi, mutta överiksi menee tuo maahanmuuttajana esiintyminen. Luultavasti hommawatchiin ei paljon muita kirjoitakaan kuin Julmuri, Panu eri nimimerkeillä ja nuo JP ja JJ sekä JMK omilla nimillään.

18 01 2010
s-ara

Jaahas – kovia syytöksiä (?) mutta selittäisi kyllä Demonisoidun täydellisen kirjakielen hallinnan ja maanisen takertumisen siihen, että kellään muulla ei voi olla mamukavereita tai ainakaan kokemuksia näistä ei saa käyttää minkään asian argumentointiin. Demonisoitu aka panu kun itsekin on keksinyt veljensä, niin heräähän sitä epäilys muitakin kohtaan, että ovat keksineet kokemuksensa. Kokonaan oma lukunsa on cicclista, joka ei osaa päättää, onko itse maahanmuuttaja vai oliko se sittenkin hänen vaimonsa, joka oli. Eihän sitä aina muista, mitä on tullut sepustettua.

18 01 2010
hommawatch-watch

”Demonisoidun täydellisen kirjakielen hallinnan ja maanisen takertumisen siihen, että kellään muulla ei voi olla mamukavereita tai ainakaan kokemuksia näistä ei saa käyttää minkään asian argumentointiin”

En väitä, että olen 100 % varmasti oikeassa tuosta demonisoidusta (Cold Killer on kyllä Panu), mutta mainitsemasi asiat ja erityisesti tuon nimimerkin haistapaska-argumentointi mihin ja kenelle tahansa, josta ei pidä, viittaa voimakkaasti panuhuoneelle. Samoin neekeri- ym. terminologiaa koskevaan nillitysketjuun heitettyyn maaniseen oletnatsipaskavalkorasisti -tyyppiseen urputukseen ei voi ryhtyä kukaan afgaanimamu. Tai voi, mutta siinä tapauksessa PH on afgaanimamu. Tietysti tuo Demonisoitu-nimimerkillä esittäytyvän ”afgaanimamun” skeida menee kuin häkä tietynmielisiin vierailijoihin; ja ilmeisesti myös muutamiin vakikommentoijiin. Sille ei kuitenkaan voi mitään.

11 02 2010
who cares

Pisti vaan silmään, kun selailin Hommawatcin foorumia, että usein viitattiin gurumaisesti johonkin Backmaniin, tarkoittavatko he Johan Bäckmania, siis hommawatch olisi AFA:n projekti, se selittäisi paljon. Samoin linja sosiaaliturvista oli hehkuttavan vasemmistolaista, eli komukat asialla. Kaikki selitetään naivisti, populaaripsykologiaa mukaillen ja keskutelevat henkilöt tuntuvat yksinkertaisilta.MOT:ista puhuttiin, mutta sanottiin väärät prosentit ,mitkä menee verorahoista Ruotsissa hyysäämiseen ja kaikki oli vaan luonnolista, ihanaa ja väistämätöntä.Yksi kirjoitus koski meemejä, joita Halla-aho levittää ja siitä Homman suosio, eikö heille tullut mieleen, että Halla-aho ei levitä virheellisiä meemejä, vaan ihmiset uskovat häneen, koska hän on yleensä oikeassa. Kamalaa porukka, imbesillejä kaikki. Olen opiskellut pitkälle psykologiaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: